Hyveet työssä -aamiainen, Helsinki

4.4.2017 klo 08:30

Hyveet työssä -verkoston järjestämä aamiaisseminaari pidetään Helsingissä 04.04.17 klo 8.30 – 10.00.

Hyveillä rakennetaan organisaatioiden yhteisöllisyyttä ja toimivampaa yhteistyötä. Näiden vaikutuksesta syntyy parempi työilmapiiri, jossa työntekijät jaksavat pitempään ja tuottavat enemmän ja paremmin. Myönteisessä työyhteisössä innostumme ja annamme parastamme, työ luo imun. Hyveellinen työpaikka houkuttelee muut mukaansa ja on kiinnostava vaihtoehto kovin kilpailuilla työmarkkinoilla. Työpaikka jossa tehdään hyvää, luo ylpeyttä työnantajaa kohtaan sekä arvostusta ja uskoa omaan työnantajaan. Työn luoma merkitys on yhä useammalle tärkeä asia.

Hyveet työssä -verkosto on seitsemän työelämän kehittäjän muodostama yhteenliittymä. Olemme toteuttaneet jo kaksitoista fasilitointiprosessia, mm. terveydenhuolto-, media- ja tapahtumajärjestäjä aloilla. Myös julkiset asuntosäätiöt, seurakunta ja konsulttiyritys ovat hyödyntäneet prosessiamme.

Tule mukaan kuuntelemaan mistä hyveissä on kyse ja mitä hyötyjä organisaatio voi näistä saada. Eetikko Antti Kylliäinen pohjustaa hyveiden teoriasta ja HR-päällikkö Riitta Sorjonen HOASista kertoo prosessin vaikutuksista heidän työssään. Aamiaisseminaari pidetään Helsingissä 04.04.17 klo 8.30 – 10.00. Ilmoittautuminen ja yksityiskohdat löydät tästä linkistä:

https://www.tieturi.fi/seminaarit-ja-tapahtumat/hyveet-tyossa-aamiainen