Blogi

Blogitekstit

[1-15] [16-23]
Blogitekstin kirjoittaja: Mikael Homanen, tohtorikoulutettava/PhD Candidate, Cass Business School
Blogitekstin kirjoittajat: Mira Karjalainen ja Emilia Kangas, WeAll/Tasova tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskoulutus
Tekstin kirjoittajat Anna Heikkinen, Tampereen yliopisto ja Elina Riivari, Jyväskylän yliopisto ovat Eben Suomi ry:n hallituksen jäseniä
Follow the money (28.3.2018)
Tekstin kirjoittaja Valtteri Aaltonen on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun väitöskirjatutkija sekä Suomen Talousdemokratia ry:n puheenjohtaja.
Kelluvaa elämää (23.2.2018)
Tekstin kirjoittaja Marjo Siltaoja on EBEN Suomi RY:n varapuheenjohtaja, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun yliopistotutkija ja parhaillaan Cass Business Schoolissa vierailevana tutkijana.
Millaista olisi arvokas työelämä 200-vuotiaassa Suomessa? Blogissa kysymystä pohtivat Niklas Reuter, Jari Salo & Karri Sunnarborg
Tekstin kirjoittaja Marjo Siltaoja on EBEN Suomi RY:n varapuheenjohtaja, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun yliopistotutkija ja parhaillaan Cass Business Schoolissa vierailevana tutkijana.
Tekstin kirjoittaja: Niklas Reuter, konsultti ja valmentaja (Tmi Projnik), EBEN Suomi ry:n hallituksen puheenjohtaja
Tekstin kirjoittaja: Ville Kuusisto, EBEN Suomi ry:n kesäharjoittelija 2017
Kirjoittaja: Ville Kuusisto, EBEN Suomi ry:n työharjoittelija
Tekstin kirjoittaja: Mika Hämäläinen, LIKES
Tekstin kirjoittajat: Mika Hämäläinen, LIKES Marjo Siltaoja, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
Tekstin kirjoittaja: Niklas Reuter, EBEN Suomi ry:n puheenjohtaja, Projnik, Konsultti (www.projnik.fi), Hyveet Työssä -yritysverkoston jäsen (www.hyveettyossa.fi)
Tekstin kirjoittaja: Marjo Siltaoja, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
Jatkan EBEN Suomi ry:n blogisarjaa, jossa tutkijat säännöllisin väliajoin esittelevät poimintoja yritysetiikan tematiikassa julkaistuista omista tai muiden tutkijoiden uusista tutkimuksista tai nostavat esiin tutkimuksia, joihin etiikan näkökulma antaa uuden merkityksen. Olen tutkijatohtori KTT Anna Heikkinen ja omat tutkimukseni käsittelevät ilmastonmuutosta liiketoiminnassa, sidosryhmäsuhteita ja uusimpana teemana kaupunkiluonnon kehittämistä. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelen ilmastonmuutoskeskustelua ja sen vaikutuksia ja yhtymäkohtia yritysten ilmastonmuutostoimintaan.