Kannetaan huolta ihmisistä – sosiaalinen vastuu viestinnän ja ihmisten johtamisen näkökulmasta

  • to 11.11.2021 klo 1516:30
  • verkossa

Hyvä EBEN Suomi ry:n jäsen!

EBEN Suomi ry järjestää yhteistyössä Henry ry:n kanssa webinaarin, jossa Arja Suominen alustaa sosiaalisen vastuun merkityksestä ja siitä, miten työtä käytännössä parhaiten toteutetaan. Alustuksen jälkeen keskustellaan yhdessä sosiaalisen vastuun kysymyksistä.


Kun huoli ilmastosta ja toimintaympäristömme tulevaisuudesta on suuri, vastuullisuuskeskustelu pyörii paljolti näiden asioiden ympärillä. Kuitenkin ihmiset rakentavat tulevaisuuden, siksi sosiaalisella vastuulla on tärkeä rooli yritysten vastuullisuustyössä. Monesti ajatellaan, että asiat tältä osin ovat Suomessa kunnossa. Kuitenkin olemme viime aikoina saaneet lukea esimerkkejä epäonnostumisista.

Arja Suominen on tehnyt pitkän uran viestinnän ja vastuullisuuden johtotehtävissä Nokiassa ja Finnairissa. Nyt hän on leppoistanut elämäänsä ja toimii osa-aikaisena senior advisorina Greenstepin vastuullisuuspalveluissa.


Ilmoittaudu tästä linkistä. HUOM. Lähetämme sinulle osallistumislinkin 10.11.2021, josta pääset osallistumaan webinaariin.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteemme!


EBEN Suomi ry:n hallitus