Hyveet työssä -aamiainen

26.10.2016 klo 08:30

Nyt on aika löytää Työn Hyveiden tarjoamat mahdollisuudet. Hyveillä on tunnistetusti vaikutus työn mielekkyyden ja merkityksen rakentamiselle. Näin lisätään samalla työn tuottavuutta. Olet lämpimästi tervetullut Hyveet Työssä verkoston ensimmäiseen ilmaiseen aamiaisseminaariin Haus kehittämiskeskuksen tiloissa Hollantilaisentie 11 (Helsingin Munkkiniemessä) 26.10.2016 kello 08.30 alkaen. Saamme mm. kuulla esimerkin niistä myönteisistä vaikutuksista jotka Hoas saavutti Hyveet työssä prosessin avulla.

Hyveet työssä -aamiainen
ke 26.10. klo 8.30-10.30
HAUS kehittämiskeskuksessa, Hollantilaisentie 11

Avaa kutsu tästä.

Hyveet työssä -verkostolla on ilo kutsua sinut aamiaiselle hyveiden merkeissä. Tarjolla on tutustumista ja verkostoitumista, tietoa hyveistä ja niiden kehittämisestä, antoisia keskusteluja – sekä tietenkin se aamiainen.


Hyveet työssä -verkosto on seitsemän työelämän kehittäjän muodostama yhteenliittymä, joka on ottanut tehtäväkseen muuttaa maailmaa auttamalla ihmistä kasvattamaan hyvää itsessään, puheissaan ja teoissaan. Hyveet työssä -verkostoon kuuluvat Dignitas Coaching Oy, HAUS kehittämiskeskus Oy, LEMONIApro, Novetos Oy, Projnik, Susanna Lehti ja kumppanit Oy ja SyFron Oy.

Aamiaistilaisuuden ohjelma on seuraavanlainen:
08:30 Aamiainen tarjolla
09:00 Hyveet työssä – mitä ja miksi, eetikko Antti Kylliäinen, SyFron Oy
09:30 Kokemuksia Hyveet työssä -prosessista,  HR-päällikkö Riitta Sorjonen, Hoas
09:45 Hyveet työssä -verkoston esittely
10:00 Keskustelua ja verkostoitumista

Aamiaistilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, koska paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset (nimi, organisaatio ja puhelinnumero sekä mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot) keskiviikkoon 19.10.2016 mennessä osoitteeseen antti.kylliainen@syfron.fi.

Ennakkoon ilmoittamattomasta poisjäännistä joudumme laskuttamaan € 30.